SOLIDWORKS Tips | 1 min Leestijd

Deel je trots: Designed with SOLIDWORKS

Jeroen Spee
17-02-21

Wij krijgen regelmatig de vraag van klanten of ze het SOLIDWORKS logo mogen gebruiken op hun website. Dat mag helaas niet zomaar. Maar ben je trots op je ontwerp en wil je graag laten zien dat je het met SOLIDWORKS hebt gemaakt? Goed nieuws!

SOLIDWORKS heeft speciaal een logo/badge beschikbaar gesteld! Dit logo mag je gebruiken op websites, in brochures etc. Het logo is te downloaden in jpg, png en eps format. Klik met rechtermuisknop ‘Link opslaan als’.

Download .jpg

Download .png

Download .eps

Download alle bestanden (.zip)

Wil je meer?

Ben je zo fier op het design wat je hebt gemaakt dat je het van de daken wilt schreeuwen?

Dat kan! We zijn altijd op zoek naar toffe afbeeldingen voor onze jaarlijkse kalender, én ook altijd op zoek naar nieuwe referenties. Wil je het hebben over de mogelijkheden om je ontwerp in de spotlight te zetten? Stuur dan een mailtje naar marketing@designsolutions.nl en we nemen contact op.

Wil je altijd op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsmailing: uitnodigingen voor webinars, info over SOLIDWORKS updates én elke laatste donderdag van de maand de meest recente blogs in je mailbox.
Door op inschrijven te klikken geef je Design Solutions toestemming om je persoonsgegevens op te slaan en te verwerken om je de nieuwsmailing te kunnen bezorgen. Je kunt jezelf altijd uitschrijven.

Jeroen Spee