Vind Support op MySOLIDWORKS

Heb je vragen over SOLIDWORKS en wil je het liefst de antwoorden zelf opzoeken? Denk bijvoorbeeld aan vragen over hardware of het installeren van SOLIDWORKS. Dat kan!

MySOLIDWORKS

Heb jij een geldig onderhoudscontract? Dan heb je toegang tot MySOLIDWORKS. Dit is een online portal speciaal voor SOLIDWORKS users waar je veel informatie kan terugvinden. We zullen alle opties belichten in deze blogserie.

MySOLIDWORKS balk

Heb je nog geen account? Je kunt er zelf een aanmaken. Om gebruik te maken van alle functies moet je wel even je serienummer registreren via de Customer Portal

Support

In dit tabblad vind je ondersteuning voor SOLIDWORKS. Of het nu gaat om het doorgeven van bugs of potentiële verbeteringen, systeemeisen, installeren van SOLIDWORKS of documentatie, je vindt het antwoord hier.

MySOLIDWORKS screenshotEen hele interessante link is die naar het overzicht van meerdere “SolidPractices”. Dit zijn uitgebreidde documenten over het gebruik en installatie van SOLIDWORKS. Leer van de ervaringen van andere gebruikers. Je hoeft tenslotte het wiel niet nog een keer uit te vinden!

Meer weten?

Dit is het eerste deel van een blogserie over MySOLIDWORKS. Hou de blog in de gaten voor meer over MySOLIDWORKS. Of log gewoon eventjes zelf in en kijk rond!